SDRK - Oud-Turnhout
SDRK - Oud-Turnhout

schilderen & behangen

Het binnenschilderwerk van je woning of kantoor bepaalt het karakter van de ruimte en de sfeer waarin jij je goed voelt. Kies je voor “weer fris” of ga je voor een volledig ander kleurenschema om de sfeer volledig te veranderen? Je hele woning of kantoor schilderen, van keuken tot zolder, of slechts een enkele kamer? Het schilderen van wanden, plafonds, deuren en houtwerk? Het is allemaal mogelijk met de schilderwerken van SDRK.

 

De buitenkant van een gebouw is het visitekaartje van je woning of het kantoor. Goed buitenschilderwerk, bestand tegen alle soorten weersomstandigheden, zorgt ervoor dat de staat van het gebouw niet achteruit gaat. Met een jarenlange ervaring in buitenschilderwerken en het gebruik van enkel topproducten, kunnen wij je verzekeren van een hoogwaardig eindresultaat.

 

Door onze ervaring hebben wij ook al vele verschillende soorten behang mogen aanbrengen op wanden bij zowel particulieren als bedrijven.  Kies je voor glasvezelbehang, een visgraat-, ruit-, blok- of zigzagmotief? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Ook kan je bij ons terecht voor magneetbehang, schoolboardbehang of whiteboardbehang.

 

Ben je op zoek naar een professionele schilder of behanger? Neem dan zeker contact op met Kim van SDRK. Wij komen graag naar je toe om je project te bespreken en een vrijblijvende prijsofferte op te maken.

Plannen om te schilderen of behangen?

Schilder- en Decoratiewerken Raeymaekers Kim
Koningin Fabiolalaan 21
2360 Oud-Turnhout
0499 / 36 79 91
info@sdrk.be
SDRK - Oud-Turnhout
Schilder- en Decoratiewerken Raeymaekers Kim
Koningin Fabiolalaan 21 - 2360 Oud-Turnhout
0499 / 36 79 91 - info@sdrk.be
SDRK - Oud-Turnhout