SDRK - Oud-Turnhout
SDRK - Oud-Turnhout

decoratieve verftechnieken

Wil je je woning of kantoor wat meer pit geven zonder te verbouwen? Geef dan je muren een speciaal effect door het gebruik van decoratieve verftechnieken aangebracht door de specialist SDRK.

 

Het gebruik van decoratieve verftechnieken geeft je interieur net die extra touch die je zoekt. Strak afgewerkte muren, maar ook speciale kleuren en effecten maken je woning helemaal af. Combineer onze speciale technieken met zachte pastelkleuren, natuurtinten of felle kleuren, en je creƫert prachtige effecten met mooie kleurnuances.

 

Onze decoratieve verftechnieken zoals betonlook, zandverf, marmer, kalktechniek, het aanbrengen van letterschilderingen of muurschilderingen, plafondschilderingen, interieurdecoraties en sierlijsten zijn mogelijk voor alle kamers van je woning en voor zowel landelijk en klassieke interieurs als voor moderne en trendy interieurs.

 

Je droomt al een tijdje van een ander interieur? Je wilt je woning een persoonlijkheid laten uitstralen die uniek is? Dan moet je zeker contact opnemen met SDRK. Wij adviseren je graag over kleurgebruik en speciale verftechnieken om de wanden van jouw woning nieuw leven in te blazen met een uniek eindresultaat als gevolg!

Geef je interieur een nieuwe look met onze verftechnieken!

Schilder- en Decoratiewerken Raeymaekers Kim
Koningin Fabiolalaan 21
2360 Oud-Turnhout
0499 / 36 79 91
info@sdrk.be
SDRK - Oud-Turnhout
Schilder- en Decoratiewerken Raeymaekers Kim
Koningin Fabiolalaan 21 - 2360 Oud-Turnhout
0499 / 36 79 91 - info@sdrk.be
SDRK - Oud-Turnhout